Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Florica I. Andrei Pfa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Proiectare structuri de rezistenta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
O constructie nu poate exista fara structura. Intelegem prin inginerie structurala o abordare cat mai armonioasa a problemei rezistentei unei constructii, astfel incat aceasta sa raspunda atat cerintelor estetice cat si a celor functionale, asigurand in primul rand o durabilitate fara cusur.

Consider ingineria ca fiind o parte esentiala a unei constructii. Colaborarea in mod direct cu arhitectii in vederea stabilirii solutiei optime din punct de vedere structural in vederea asigurarii cerintelor de siguranta si stabilitate a constructiei atat la solicitari statice cat si la solicitari dinamice (seisme).

SERVICII: Proiectare structuri metalice: proiectarea structurilor metalice acopera urmatoarele domenii: - proiectare de structuri pentru constructii civile (cladiri de birouri, hale metalice, magazine comerciale, etc.); - proiectare de structuri pentru constructii industriale (hale industriale, platforme tehnice pentru utilaje fixe, hale tehnologice); - proiectare structuri usoare din otel realizate din profile cu pereti subtiri formate la rece (structura fatada, pereti cortina; structura de sustinere a acoperisurilor din panouri, fie ca elemente portante pentru structuri cu deschideri mici si regim de inaltime mic, etc).

Proiectare structuri de beton armat: Structurile de beton armat au o aplicare foarte larga atat la constructiile civile, industriale cat si agricole - speciale. Avantajul acestor structuri il reprezinta conlucrarea foarte buna a cuplului armatura-beton, cat si durabilitatea in timp.

Dezavantajul major e masa proprie a structurii, ceia ce uneori o face ineficienta. Totusi, datorita costurilor mici a materialelor, structurile de beton armat detin o cota importanta pe piata constructiilor.

Proiectare structuri de zidarie confinata: Structurile de zidarie portanta satisfac foarte bine necesitatile pentru constructii mici (locuinte unifamiliare, anexe, s.a.) sau constructii cu putine etaje.
Din Gura in Gura